wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 20-05-2019
Towar zgodny z opisem polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 19-05-2019
wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 17-05-2019
Polecam zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 15-05-2019
Zdecydowanie polecam szybka wysyłka ,fachowa obsługa ,wsparcie ,oprogramowanie ,kabel do instalacji brc opto&ftdi super działa ,wykonany profesjonalnie . Polecam wszystkim i cieszę się że mogę wspierać polską firmę .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 13-05-2019
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 30-04-2019
Wszystko w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 29-04-2019
Wszystko w porządku. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Po raz kolejny korzystałem z oferty firmy i ponownie pełne zadowolenie. Gorąco polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 29-04-2019
Super sklep reakcja natychmiastowa kabelek od razu wysłany. Kabel sprawuje się wyśmienicie. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 26-04-2019
produkt pracuje O.K.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 24-04-2019
Szybko i zgodnie z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 24-04-2019
Zdecydowanie polecam, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 24-04-2019
Działa dobrze z Windows 10, łączy się ze sterownikiem BRC sq24 i z innymi Brc. Szybka dostawa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 23-04-2019
Pełen profesjonalizm i obsługa na najwyższym poziomie, z mojej strony to już drugie zakupy w tym sklepie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 22-04-2019
Polecam sklep i jego produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 17-04-2019
Jestem zadowolony. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 17-04-2019
Polecam. Wszystko w najlepszym porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM
  • Data napisania recenzji: 16-04-2019
Szybko i solidnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: E S
  • Data napisania recenzji: 15-04-2019
Kabel dostarczony właściwy i na czas.Miłe i fachowe doradztwo.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 14-04-2019
Polecam szybki kontakt.Produkt zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dagmar
  • Data napisania recenzji: 14-04-2019
jak narazie wszystko ok :) nie mialem problemu z podpieciem sie pod instalacje :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 13-04-2019
Przesyłka trochę długa. Poza tym wszystko ok :)
Odpowiedź sklepu:
Niestety poczta czasem zwleka z doręczeniem. Pragniemy zaznaczyć, że z oceną czasu realizacji 3/5 chodzi o dostawę towaru, a nie sam fakt spakowania i nadania paczki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 12-04-2019
Zakup bardzo sprawny,bez żadnych problemów. POLECAM TEN SKLEP
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 11-04-2019
Przesyłka szybka, zgodna z zamówieniem. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 11-04-2019
Bardzo pozytywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 07-04-2019
POLECAM TEN SKLEP
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 04-04-2019
Polecam firma jest ok, produkty dobrze wykonane z pomocnymi diodami informującymi, które bardzo są przydatne w pracy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIUSZ
  • Data napisania recenzji: 31-03-2019
polecam wszystkim kupujacym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRZEGORZ
  • Data napisania recenzji: 30-03-2019
Wszystko pracuje jak powinno.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 27-03-2019
bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 21-03-2019
bardzo poprawnie, zakupy udane i bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ProjektTECH © 2010 - 2019