wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 08-11-2018
POLECAM ,PROFESJONALNIE
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 05-11-2018
wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Laurynas
  • Data napisania recenzji: 30-10-2018
Worked perfectly. Highly recommended! Support fast.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Josip
  • Data napisania recenzji: 23-10-2018
Polecam każdemu, kto ma laptopa i pojazd LPG!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 17-10-2018
Wszystko w porzadku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 16-10-2018
Polecam ! bardzo sprawnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RAFAŁ
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
super. profesjonalny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Szybka przesyłka .Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: FROGMAN Sabea ID1947
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Polecam, wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Josip
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Good Quality and fair price products!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 03-10-2018
Kolejny zakup, interfejs wykonany solidnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Josip
  • Data napisania recenzji: 27-09-2018
Good price, great product, super fast shipping. Recommendation!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 22-09-2018
Chociaż interfejs doszedł po uporaniu się z problemem w samochodzie (tydzień czasu do Belgii, normalny czas przesyłki), polecam ponieważ działa w 100%,sprawdzony przynajmniej w sprawnej instalaci LP:),
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 19-09-2018
Realizacja zamówienia bardzo szybka. Kabel w Niemczech miałem już po 4 dniach. Kabel diagnostyczny bez problemu połączył się z programem :) Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 12-09-2018
lux lux lux
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Milan
  • Data napisania recenzji: 11-09-2018
Vsetko v poriadku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ROMAN
  • Data napisania recenzji: 07-09-2018
Zakupiłem wysokiej jakości produkt, w rozsądnej cenie, przesyłka szybka i niedroga. Dobry kontakt ze sprzedawcą. W zapytania o kupowany produkt, udzielają pełnej i merytorycznej odpowiedzi. Doradztwo i fachowa obsługa. To może się podobać ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafal
  • Data napisania recenzji: 29-08-2018
Wszystko szybko, sprawnie i co ważne taniej niż gdzie indziej :). Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 22-08-2018
polecam , wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Siudzix
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Szybka, miła bsługa, odpowiedź na maila otrzymałem nawet w godzinach nocnych, brak problemu z wymianą towaru (zamówiłem nie ten co trzeba). Polecę wśród znajomych :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Polecam ten sklep, bardzo szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 19-08-2018
szybka wysyłka. kabel działa z instalacją brc sequent fly sf.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JAN
  • Data napisania recenzji: 18-08-2018
super super super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 16-08-2018
Firma rzetelna, godna polecenia innym chcącym robić zakupy w tym sklepie,, no mogło by być ciut taniej,, ale ogólnie Polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian Twardoch
  • Data napisania recenzji: 09-08-2018
Zamówiłem tutaj kolejny "interface" tym razem do systemu PRINS, prosiłem o wersję na RS232 , otrzymałem wersję na USB,, ale dla mnie jest to nie problem, po prostu wersja RS232 była troszkę tańsza, a działanie takie samo, nie wiem czy ktoś stracił / czy skorzystał,,,, Ja jestem zadowolony + Oprogramowanie i dokumentację jaką otrzymałem z urządzeniem.. Stawiam "Piątkę",, jestem bardzo zadowolony,, + szybka przesyłka 2 dni,, Rewelacja,, jak dla mnie jest to Firma zasługująca na więcej niz pięć "Gwiazdek" . Pełna profeska,, Jak najbardziej polecam ...
Odpowiedź sklepu:
nastąpiła pomyłka przy pakowaniu, jeśli nie stanowi to problemu to zostawiamy USB, ponieważ koszty kolejnych wysyłek na nasz koszt i tak będą większe niż wynikła różnica w cenie USB-RS232, a skorzysta jedynie firma transportowa. Ewentualnie na życzenie wymienimy na właściwy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 28-07-2018
Doskonały kontakt ze sprzedający , super doradztwo , oraz szybka wysyłka towaru , Gorąco polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena Pietruszyńska
  • Data napisania recenzji: 06-06-2018
Wszystko w najlepszym porządku.Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz (Grzegorz)
  • Data napisania recenzji: 26-05-2018
Jestem zadowolony, dużo oferuje ten sklep, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ProjektTECH © 2010 - 2018