wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

Interfejs LPG do systemów Ocotec w wersji usb

Interfejs LPG do systemów Ocotec w wersji usb

Ocena produktu 4/5

brakuje spolszczenia

Odpowiedź sklepu:
Firma Ocotec to zagraniczny producent i w jego gestii pozostaje kwestia oprogramowania, które jest dostępne w językach: angielskim, niemieckim i węgierskim, ponieważ głównie na tych rynkach pojawiały się pierwotnie instalacje tej marki

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 05-11-2018

Interfejs LPG USB OPTO FTDI z 15 złączami

Interfejs LPG USB OPTO FTDI z 15 złączami

Ocena produktu 5/5

Velice kvalitní, používám stále od této firmy a jsem spokojen, doporučuji zakoupit všem kupujícím.

Autor recenzji: Mirek Zeman
Data napisania recenzji: 22-10-2018

Interfejs LPG USB OPTO FTDI z 15 złączami

Interfejs LPG USB OPTO FTDI z 15 złączami

Ocena produktu 5/5

Jeszcze nie miałem okazji przetestować, poprzedni do LPI działa bez zarzutu, tym razem otrzymałem kompletny interfejs z 15 złączami tak jak zamówiłem, profesjonalnie wykonany. Polecam

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 11-10-2018

Interfejs diagnostyczny BRC Sequent

OPTO FTDI Interfejs LPG do regulacji BRC sequent

Ocena produktu 5/5

Działa bez zająknięć, organoleptycznie wygląda też porządnie, masa programów do pobrania ze strony producenta (czyli tej). Super szybka wysyłka, jak dla mnie 5

Autor recenzji: Artur
Data napisania recenzji: 03-10-2018

1 Interfejs LPG standard z wybranym złączem do KME STAG qbox zenit compact elpigaz omegas i innych

1 Interfejs LPG standard z wybranym złączem do KME STAG qbox zenit compact elpigaz omegas i innych

Ocena produktu 5/5

dlaczego ta wersja jest tylko do użytku domowego, ma jakieś ograniczenia?

Odpowiedź sklepu:
Seria interfejsów STD FTDI 3xled nie posiada żadnych dodatkowych układów chroniących PC na wypadek usterek w instalacji elektrycznej pojazdu. W domowym zastosowaniu najczęściej podłączamy interfejs do "pewnego" samochodu i wiemy, że nikt nie kombinował przed nami w instalacji elektrycznej (nie ma zwarć w instalacji bądź innych indywidualnych modyfikacji poprzedniego właściciela). W przypadku zastosowań warsztatowych już takiej pewności nie ma i dlatego zalecamy sprzęt z dodatkowymi zabezpieczeniami, które chronią PC przed skokami napięć lub na wypadek odwrotnej polaryzacji na liniach sygnałowych. Funkcjonalność interfejsów STD jest taka sama jak FTDI seri profesjonalnej czy OPTO&FTDI - obsłużymy nimi te same funkcje.

Autor recenzji: ciekawski
Data napisania recenzji: 16-09-2018

Profejsjonalny interfejs LPG USB z dwoma złączami

Profejsjonalny interfejs LPG USB z dwoma złączami

Ocena produktu 5/5

czy działa z najnowszym lovato exr?

Odpowiedź sklepu:
tak, przy użyciu adaptera numer 7 będącego w zestawie można obsługiwać wszystkie funkcje tej instalacji

Autor recenzji: klient z lublina
Data napisania recenzji: 15-09-2018

Interfejs lpg BRC sequent 24 56 MTM Plug and Drive - USB

Interfejs lpg BRC sequent 24 56 MTM Plug and Drive - USB

Ocena produktu 5/5

W programie Plug&Drive 3.08 było podobnie ale w nim z kolei wyświetliło podpowiedź żeby używać wersji SequentPD 2.04 który pobraliśmy i teraz wszystko działa w pełnej wersji- dzięki za naprowadzenie;)!!

Autor recenzji: KK2
Data napisania recenzji: 05-09-2018

Interfejs lpg BRC sequent 24 56 MTM Plug and Drive - USB

Interfejs lpg BRC sequent 24 56 MTM Plug and Drive - USB

Ocena produktu 5/5

interfejs teoretycznie działa z sequent 24 my11 ale nie są dostępne wszystkie funkcje - czy to wina kabla czy programu, ewentualnie jak to sprawdzić?

Odpowiedź sklepu:
jeśli poprawnie działa przynajmniej część funkcji takich jak np. wyświetlanie parametrów bieżących to kabel jest raczej sprawny, szczególnie jeśli połączenie działa stabilnie. Najczęstszą przyczyną nieaktywnych funkcji w programie jest niekompatybilność oprogramowania diagnostycznego w stosunku do samego sterownika LPG w pojeździe i rozwiązaniem jest użycie innej wersji programu. Aby ustalić wymaganą wersję programu proszę uruchomić aktualnie zainstalowaną aplikację diagnostyczną BRC i odczytać dane z zakładki "informacje o sterowniku" - na tej podstawie będzie wiadomo jakim programem można się łączyć (jakim była zaprogramowana). Ewentualnie proszę pobrać od nas i spróbować programu brc PD 3.08 (jest dostępny bezpłatnie w zakładce "wsparcie techniczne"). Na podstawie własnych doświadczeń wiemy, że ta wersja najczęściej obsługuje poprawnie sequenty24 my11. W każdym razie czekamy na informacje uzupełniające i będziemy kontynuować uruchamianie sprzętu

Autor recenzji: KK1
Data napisania recenzji: 05-09-2018


ProjektTECH © 2010 - 2018